Her finder du en masse private billeder

taget før, under og efter FCK kampene.

Sæsonen 2007 - 2008.

Billeder fra Liga kampen mod Esbjerg d. 11/8-2007. Kampen endte 5-2. "Der var dømt Flad' Fisk".
Billeder fra CL kampen mod Beitar Jerusalem d. 31/7-2007. Kampen endte 1-0. "En god start"
Billeder fra Liga kampen mod Viborg FF d. 28/7-2007. Kampen endte sikkert 3-1. "Ja tak".
Billeder fra sæson start i SAS Ligaen, kamp mod FC Nordsjælland i Farum d. 18/7-2007. Kampen endte 1-0. "Sur start.".

Sæsonen 2006 - 2007.

Billeder fra sæsonens sidste Liga kamp mod Vejle d. 27/5-2007. Kampen endte 0-0. "Kedelig kamp, 'våd' tur.".
Billeder fra Liga kampen "Don Øl", mod Esbjerg d. 24/5-2007. Kampen endte 1-2. "Sikken' en fest".
Billeder fra Pokal Finaen mod 0B d. 17/05- 2007. Kampen endte 1-2.
 Billeder fra Liga kampen mod Randers FC d. 13/5-2007. Kampen endte 1-0.
Billeder fra Liga Guldkampen kampen mod B!F d. 9/5-2007. Kampen endte 1-0 til FCK. "Super FC".
Billeder fra Liga kampen mod AaB d. 5/5-2007. Kampen endte 1-2. (Av)
Billeder fra Pokal kampen mod Lyngby d. 2/5-2007. Kampen endte 4-0. (Next stop 0B).
Billeder fra Pokal kampen mod Lyngby d. 25/4-2007. Kampen endte 2-3.
Billeder fra Liga kampen mod AC.Ho d. 22/4-2007. Kampen endte 3-1. (Smæk)
Billeder fra Liga kampen mod 0B d. 15/4-2007. Kampen endte 4-2. (Det lugter lidt af Guld)
Billeder fra Liga kampen mod FCN d. 18/3-2007. Kampen endte ufortjent 1-1. (Den skal jo ind!)
Billeder fra RL kampen mod Helsingborg d. 8/3-2007. Kampen endte 3-1. (Swift.)
Billeder fra CL kampen mod Celtic d. 6/12-2006. Kampen endte 3-1. (Godt gået FC.)
Billeder fra Liga kampen mod Randers Fc d. 26/11-2006. Kampen endte fortjent 2-1.
Billeder fra Liga kampen mod FcM d. 18/11-2006. Kampen endte 2-1. (En kølig dag.)
Billeder fra CL kampen mod Man U d. 1/11-2006. Kampen endte 1-0.
Billeder fra Liga kampen mod VB d. 29/10-2006. Kampen endte endnu en gang 3-0.
Billeder fra Liga kampen mod VFF d. 22/10-2006. Kampen endte 3-0 efter en god indsats af FCK.
Billeder fra CL kampen mod Manchester United d. 17/10-2006. Det var en rigtig fed tur, på trods af resultatet.
Billeder fra Liga kampen mod B!F d. 1/10-2006. Kampen endte 1-0 efter en god indsats af FCK. Bøfferne lavede desværre ballade og hærværk efter nederlaget. Dårlig stil.
Billeder fra Liga kampen mod FcM d. 23/9-2006. Kampen endte sikkert 2-1 efter en rigtig god indsats af FCK.
Billeder fra Liga kampen mod FCN d. 17/9-2006. Kampen endte 1-0 efter en god indsats fra holdet.
Billeder fra CL kampen mod Benfica d. 13/9-2006 der endte 0-0, efter en rigtig god indsats af FCK. Der var en fantastisk stemning i Parken og alle var super glade.
Billeder fra Liga kampen mod 0b d. 13//8-2006. Kampen endte 1-1.
Billeder fra CL kampen mod Ajax d. 9/8-2006. Kampen endte ufortjent 1-2.
Billeder fra CL kampen mod MyPa d. 26/7-2006. Kampen endte 2-0. Dette var Santos sidste kamp for FCK og vi fik en god kamp og afsked af ham.
Billeder fra Liga Guldkampen d. 14/5-2006. Kampen endte 2-3, men i det samlede regnskab var det stadig nok til at nok til at sikre FCK guldet endnu en gang.
Billeder fra RL kampen mod Kalmar FF d. 16/2-2006. Kampen endte 1-1.
Billeder fra RL kampen mod LSK d. 12/2-2006. Kampen endte 1-1.
Træningskamp mod Schalke 04 d. 22/1- 2006. Kampen endte 0-0 efter en rusten og kedelig kold kamp. (Savner 32). Billederne taler for sig selv.

Sæsonen 2005 - 2006.

Billeder fra årets sidste Royal Leauge kamp mod B!F d. 08/12-05. Kampen endte 1-1 efter en lidt kedelig og kold kamp. Dette var Møllers (32) sidste kamp for FCK ever. Tak for alt Super Peter Møller (32). Du vil være savnet langt ude i fremtiden. (Jack).
Billeder fra årets sidste Superliga kampen mod VFF d. 04/12-05. Kampen endte 3-1 efter en god indsats af holdet. Det var også Møllers (32) sidste Liga kamp for FCK og det blev fejret på Sportscaféen, med live musik fra Jokeren og tale af Møller. (FC Trekanten's flag sneg sig i øvrigt ind på 11 billeder i denne kamp, og det må vist være en eller anden form for rekord.) ((I øvrigt, fedt hvad I har lavet med Jeres side. Jack))
Billeder fra kampen mod AGF d. 20/11-05. Kampen endte 1-1 da FC ikke kunne holde GF fra at score 10 minutter før tid, men det er der jo ikke noget nyt i, når vi spiller mod GF. (Få billeder)
Billeder fra kampen mod F.c.M d. 30/10-05. Kampen endte 2-0.
Billeder fra kampen mod AC Horsens d. 22/10-05, kampen endte 1-0, da Super Møller fik den i nettet i overtiden. Super nice aften.
Billeder fra håndboldkampen mod AaB d. 8/10-05 i Frb. hallen. Kampen endte 34-34 og FCK er stadig med i toppen. (Er nu ikke det samme som Neder C)
Billeder fra kamp mod 0B d. 2/10-05, der endte 1-1 på et meget tvivlsomt straffe til 0B et par minutter før tid. Dommeren fik da også "lidt" røg undervejs.
Billeder fra kampen mod Hamborg d.29/9-05, som jo endte med en skandale dommerkendelse, som sendte FC for porten at Europa CUP'en ved straffe til HSV 2 minutter inde i overtiden (0-1).
Billeder fra kampen mod Esbjerg d. 25/9-05, en sand mål fest der endte 5-1 til FC, og vi kunne her efter sende Torske Tom og Kutter Kurt den lange vej hjem til fiskerbyen med Tude-fjæs på. SÅDAN FC!
Billeder fra kampen mod B!F på udebane d. 21/9-05, en sand gyser der endte 1-1. FC kunne ha' hevet en sejer hjem der fra, men vi er også glade for 1-1. Men HOLD DOG KÆFT ET SKOD STADION DE HAR.
Billeder fra kampen mod F.c.M d. 18/9-05. Kampen endte 3-1. Første halvlegen var super fed, hvor FC scoret de 3 mål. Anden halvlegen var lidt tam, og FC lod også en enkelt pind går ind i de sidste minutter.
Billeder fra turen til Europa CUP kampen mod Hamburger SV, på AOL Arena i Hamborg. Kampen endte 1-1 hvilket vi godt kan være glade for. Bus turen der ned gik med høj FCK stemning.
Billeder fra kampen mod S!F, kampen endte 2-0. Det virker som om at FC er ved at finde formen, de mangler bare af kunne få de sidste skud ind mellem stængerne.
Billeder fra Liga kampen mod VFF d. 21-08-05, kampen endte 2-1. Vi var mange der frygtede en gentagelse af AGF kampen, men FC fik bolden ind i de sidste minutter. Ellers en blandet fornøjelse at se på.
Billeder fra Liga kampen mod AGF d. 07-08-05, kampen endte 1-1.
Billeder fra Liga kampen mod AC Horsens d. 24-07-05, kampen endte 1-0 til FC, efter en lidt kedelig kamp.

Sæsonen 2004 - 2005.

Billeder fra Liga kampen mod H8 d. 19-06-05, kampen endte 1-1. Men det ene mål var nok til at sikre FCK sølvet. Stort tillykke til FCK skal det lyde her fra.
Billeder fra Liga kampen mod EF8 d. 12-06-05, kampen endte 1-0 til FC. Desværre brændte FC chance efter chance, og selv om EF8 har spillet en god sæson, kom de ikke til mange chancer, og helten fra Göteborg [31]  klaret da også at holde Buret rent denne gang. [FCK er stadig med på 2. pladsen.]
Royal finalen endte i en hidtil uset gyser, der først kunne afsluttes efter 2 mål i den ordinerer spilletid og 23 straffespark, hvor FC København herefter kunne kalde sig for historiens første hold der vandt Royal League mesterskabet ever. Kampen var lidt slap i sig selv, men vi byder pokalen meget velkommen.

[Se også de fede video klip her]

Billeder fra Liga kampen mod 0B d.19-05-05, som endte med et rigtigt ærgerligt 1-1.

Men FcM fik banket B!F på plads med en 3-1 sejer, så dagen var ikke helt dårlig. (En lille tak til FcM her fra).

Det blev kun til et billede fra SAS kampen mod B!F (udebane) d. 16-05-05.

Vi valgte at se kampen på den super fede storskærm i Parken. Teknikken svigtet godt nok, så der blev kun et billede ud af det. Ikke at det gjorde det helt store, for den kamp skal bare glemmes ASAP.

Men jeg må sige at det taler for sig selv, FCK lukket ned med et kæmpe nederlag til B!F på 0-5.

Billeder fra Liga kampen mod S!F d. 08-05-05. Skandale resultat: 0-1.
Billeder fra Liga kampen mod FC Nordsjælland d. 23-04-05. 2-0 til FCK.
Billeder fra Liga kampen mod B!F d. 10-04-05. Kampen ende i øvrigt 3-0 til FCK :o)
Lidt blandet billeder fra kampen mod B!F d. 05-12-04 og R@nders d. 20-03-05.

Lyd og Video klip med stemning fra kampene.